.Για εξευτελισμό του πολιτικού συστήματος, έκανε λόγο ο Θ. Μαργαρίτης


«Είναι πραγματικά ο εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος. Η Δημοκρατική Αριστερά, στο διάστημα που περνάμε, θα προσπαθήσει να έχει μια μετριοπαθή στάση στα ζητήματα της οικονομίας, που είναι εξαιρετικά δύσκολα, 

αλλά στα ζητήματα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος και του κράτους θα είναι μια δύναμη ακραία, θα έλεγα αριστερίστικη» δήλωσε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, αναφερόμενος στη "λίστα Λαγκάρντ".

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε πως «ακόμα και προϊόν υποκλοπής να είναι η λίστα, οφείλουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, να κινηθούν είτε σε συμφωνία, είτε σε αυστηρή αντιμετώπιση, με όλους όσοι έβγαλαν τα χρήματά τους παρανόμως και να εξοικονομήσει χρήματα το ελληνικό κράτος».

Ο κ. Μαργαρίτης εκτίμησε ότι κανείς δεν "άγγιξε" τη λίστα γιατί «προφανώς υπάρχουν υψηλά ονόματα, τα οποία βρίσκονται κυρίως στον επιχειρηματικό χώρο, πιθανώς και στην πολιτική και επομένως έγιναν όλες οι προσπάθειες να συγκαλυφθούν» 

και σημείωσε πως «είναι προφανές ότι στην προσπάθεια να αναζητήσουμε πολλούς Έλληνες που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι αυτοί που τα έβγαλαν τα χρήματά τους έξω, μερικοί παρανόμως και άλλοι λιγότερο, 
δεν θα είναι μόνο από τις ισχυρές τάξεις της χώρας, είτε στην πολιτική, είτε στην κοινωνία, αλλά και από τις μικρομεσαίες κατηγορίες συμπολιτών μας».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.