.Στο τραπέζι οι αποκρατικοποιήσεις

Νέα συνάντηση έχουν αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αντικείμενο -σύμφωνα με πληροφορίες- την πορεία των αποκρατικοποιήσεων. 

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται στο υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τους εκπροσώπους των δανειστών. Στην ατζέντα της συνάντησης κυριαρχούν το μείζον θέμα του ασφαλιστικού αλλά και τα εργασιακά. 

Εν τω μεταξύ, πιθανότατα, την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξεκινήσει, στη Βουλή, η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, που θα ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις ημέρες, και με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη στάση που θα τηρήσουν κατά την ψηφοφορία οι 24 ανεξάρτητοι βουλευτές.

Αιφνιδιασμός, πάντως, φαίνεται να υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες και στις τάξεις των δανειστών που μετρούν τώρα τα νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Κυβέρνηση, η αξιολόγηση, ωστόσο, «πηγαίνει» για αργότερα.

Κατά την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, δεν θα υπάρξει ούτε ένα σημείο, ούτε ένας τομέας κυβερνητικής δράσης που δεν θα θιγεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι πανέτοιμος προκειμένου «να απογυμνώσει την κυβέρνηση και να την οδηγήσει σε αμετάκλητη καθοδική πορεία», επεσήμανε πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά το πέρας των δύο συσκέψεων, στη μια εκ των οποίων συμμετείχε και ο Αλέξης Τσίπρας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.