.Ευ. Βενιζέλος: Προτεραιότητα η επάνοδος σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης

 «Οι προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ δεν είναι άλλες από τις προτεραιότητες όλων των ευρωπαϊκών κοινωνιών» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

«Όλους τους ευρωπαίους πολίτες απασχολεί η επάνοδος σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η διαφύλαξη του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου που αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας» τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος. 

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η δεύτερη προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας είναι η ενίσχυση της οικονομικής ένωσης, με βασικό θέμα την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης και η τρίτη αφορά τη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και την κατανομή των βαρών μεταξύ συνοριακών και παράκτιων χωρών και άλλων χωρών της ΕΕ, καθώς και η κινητικότητα εντός της ΕΕ. 

Η τέταρτη προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας αφορά την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική, ιδίως τη Μεσογειακή, που ξεκινά από την αλιεία, το περιβάλλον και την προστασία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και φτάνει στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, ανέφερε ο Ευάγγ. Βενιζέλος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.