.Διαγραφή από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση δημιουργίας από τον Ανδρέα Λοβέρδο πολιτικής κίνησης, με την ονομασία Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας.
Με ανακοίνωση του, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι «την ώρα που το ΠΑΣΟΚ οργανώνει με κόπο και δυσκολίες ένα νέο εμείς, κάποιος διάλεξε το "εγώ"». 
«Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν, εφόσον ο κύριος Λοβέρδος αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και αναζητά άλλο κόμμα, ενημέρωσα με επιστολή μου τον Πρόεδρο της Βουλής, ότι δεν ανήκει πλέον στην ΚΟ», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος. 
Δήλωση Λοβέρδου
«Η διαγραφή είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η αποσυσπείρωση, η συρρίκνωση και η αμηχανία της παράταξης έχει πολιτικά υπεύθυνους καθώς και ονοματεπώνυμο», σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Επίσης, σημειώνει ότι «ο εγκλωβισμός δυνάμεων σε μονοκομματικές διαδικασίες που αποτυπώνουν συσχετισμούς δίχως αντιστοίχηση το λαό και την κοινωνία πρέπει να αποφευχθεί». 

«Με τη σημερινή πρωτοβουλία δηλώνουμε τη συμμετοχή μας στις διαδικασίες ενοποίησης του σοσιαλδημοκρατικού χώρου. Όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τη δημιουργία κόμματος και την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας θα καθορισθούν στη συνέχεια», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου.
Απάντηση σε Λοβέρδο

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέχθηκε επί μήνες συμπεριφορές βλαπτικές για την παράταξη για να διασφαλίσει την κυβερνητική σταθερότητα και τη θετική ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές» ανέφεραν κύκλοι της Ιπποκράτους, απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο. 

Επίσης οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν εντυπωσιακή αντιφατική την τροχιά που διέγραψε κατά την τελευταία φάση ο κ. Λοβέρδος καθώς πυρήνας του ισχυρισμού του είναι το ότι το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε τον Ιούνιο να μην μετάσχει με προβεβλημένα στελέχη στην κυβέρνηση.

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν τη λύπη του κ. Βενιζέλου γιατί σε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Λοβέρδο την Παρασκευήμε αφορμή την ονομαστική του εορτή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην υπουργό να μετέχει όχι μόνο στην γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου αλλά και στην Πολιτική Γραμματεία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.