.Ο συριακός στρατός σφυροκοπά νότιες συνοικίες της Δαμασκού


Ο συριακός στρατός βομβάρδισε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα τις συνοικίες της νότιας Δαμασκού και της περιφέρειάς της, συνεχίζοντας την ευρείας κλίμακας επιχείρηση για την εκδίωξη των ανταρτών από τα ορμητήριά τους γύρω από την πρωτεύουσα, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι συνοικίες Χατζάρ αλ - Ασουάντ, Τανταμούν και ο παλαιστινιακός προσφυγικός καταυλισμός Γιαρμούκ στη νότια Δαμασκό σφυροκοπήθηκαν από πυρά πυροβολικού των δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Ασαντ, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο που στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ακτιβιστών και γιατρών στη Συρία.

Γύρω από την πρωτεύουσα, ο στρατός βομβάρδισε τις συνοικίες Γιαμπρούντ (βόρεια), Γιάλντα (νότια), Ντούμα, Χαράστα, Ερμπίν και Χαράν αλ-Χαουαμίντ. 

Οι τελευταίες τοποθεσίες τις οποίες μαχητικά αεροσκάφη σφυροκόπησαν με ρουκέτες, βρίσκονται στην ανατολική Γούτα, στην ύπαιθρο που συνορεύει με την πρωτεύουσα, και την οποία διασχίζει ο δρόμος που οδηγεί στο διεθνές αεροδρόμιο. 

Ο στρατός θέλει να εκδιώξει τους αντάρτες από τις περιοχές αυτές κοντά στον αερολιμένα. Οι αντάρτες από την πλευρά τους ανακοίνωσαν ότι διέκοψαν την ηλεκτροδότηση στο διεθνές αεροδρόμιο.

Η συριακή τηλεόραση μετέδωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις πολεμούν σκληρά εναντίον "θέσεων τρομοκρατών" κοντά στο αεροδρόμιο και η μάχη για την "προστασία της Δαμασκού" συνεχίζεται. Μάχες σημειώθηκαν και στο προάστιο Χαράστα. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.