.Παραμένει στους Ανεξάρτητους Έλληνες


«Παραμένω στους Ανεξάρτητους Έλληνες», δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη και διέψευσε πως συναντήθηκε με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι με αποστολή του κοινοβουλίου. Αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες τόνισε πως θα μιλήσει όταν επιστρέψει στη χώρα.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος επίσης σε τηλεοπτική του συν/ξη είχε δηλώσει «Όσοι αντέχουν συνεχίζουν μαζί μας, διαφορετικά καλό τους ταξίδι» υποστηρίζοντας οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σχέδιο να αποσταθεροποιήσουν το κόμμα.
«Με το χάος δεν μπορώ να συνομιλήσω» είπε ο πρώην εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, διαμηνύοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. «Από τη Νέα Δημοκρατία με διέγραψαν για τις απόψεις μου. Εγώ δεν έχω αλλάξει απόψεις. Άλλοι έχουν μετακινηθεί. 
Έκτοτε αγωνιστήκαμε και προσπαθήσαμε πολλοί άνθρωποι να ψάξουμε να βρούμε έναν άλλο δρόμο. Νομίζουμε ότι τον βρήκαμε, δεν έχει δοκιμαστεί αυτός ο δρόμος» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Σκάι.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.