.Στόχος οι δυνατές βελτιώσεις


Οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις στο πακέτο μέτρων που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή παραμένουν ο υπ' αριθμόν ένας στόχος του ΠΑΣΟΚ μέχρι την τελευταία στιγμή, ήτοι μέχρι την συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ στις 12 Νοεμβρίου.
Αυτό αναφέρεται σε non paper που εξέδωσε η Ιπποκράτους, μετά το πέρας της σημερινής σύσκεψης στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει αύριο μετά τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας και ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή τη θέση του ως εγγυητή της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής. 

Παράλληλα διευκρινίζεται με νόημα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται, όπως αναφέρεται στο κείμενο, για πρώτη φορά αντιμέτωπη της ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων.

Εξάλλου, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνεδριάζει αύριο, στις 11πμ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ στην Ιπποκράτους προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση του Κινήματος, για την ψήφιση των προωθούμενων ρυθμίσεων.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.