.Αμφισβητεί τη "λίστα Λαγκάρντ" ο Π. Κουκουλόπουλος


Τις ενστάσεις του σχετικά με τη γνησιότητα της "λίστας Λαγκάρντ" που δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μέσω του περιοδικού του, Hot Doc, εξέφρασε ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εσωτερικών παρατήρησε πως το αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ που είχε παραδοθεί από τον εισαγγελέα κ. Διώτη στον τότε υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, είχε 1990 ονόματα, λιγότερα δηλαδή από αυτά που περιλαμβάνει η λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα. "Δεν θέλω, ούτε μπορώ να διανοηθώ ότι σε προηγούμενο διάστημα έγινε αλλοίωση της λίστας", σχολίασε σχετικά.

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του εμφάνισης, ο κ. Κουκουλόπουλος αμφισβήτησε το κατά πόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ, καθώς, όπως τόνισε, "δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιοποιήσιμη γιατί πάρα πολλοί από τους Έλληνες επιχειρηματίες που είναι μέσα φαντάζομαι ότι θα μπορούν να δικαιολογήσουν και τα ποσά που έχουν εκεί μέσα". 

Ακόμα, τόνισε ότι είναι σημαντικό να μην τεθεί εν αμφιβόλω η σύμβαση της Ελλάδας με την Ελβετία, η οποία αφορά τη διακρατική συνεργασία στο θέμα της φοροδιαφυγής.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.