.Α. Ρουπακιώτης: Να μην αφεθεί κανένας βορά στον λαϊκισμό, αν δεν προκύψει υπαιτιότητα


«Να κρατήσουμε τις καταγγελίες, όχι για να τις βάλουμε στο ερμάρι, αλλά για να αποτελέσουν την αφετηρία μιας βαθιάς εξονυχιστικής έρευνας μέσω της δικαστικής οδού κι όπου υπάρχει υπαιτιότητα, αυτός που είναι υπαίτιος να τιμωρηθεί.
 Όπου όμως δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει υπαιτιότητα, να μην αφεθεί βορά σ' έναν λαϊκισμό ή σε μια προβολή, η οποία μπορεί να γίνεται καμιά φορά για άλλους λόγους». 

Αυτά δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας με ονόματα πολιτικών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

Ο κ. Ρουπακιώτης, επίσης, αναγνώρισε ότι η Δικαιοσύνη είναι βραδυκίνητη, με αφορμή την υπόθεση Καρούζου, και προσέθεσε: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα, σήμερα, στη λειτουργία του δικαστικού συστήματος, υπάρχει μεγάλη βραδύτητα για όλες τις υποθέσεις. 

Είτε αφορά την αγωγή που θα καταθέσεις στο Πρωτοδικείο Περιστερίου και παίρνεις δικάσιμο το 2018, είτε αφορά μεγάλες ποινικές υποθέσεις που αφορούν την άλφα ή την βήτα αιτία κατηγορίας για πολιτικά ή μη πρόσωπα. Υπάρχει ένας βραδυκίνητος μηχανισμός».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.