.Τα πάντα για την καρέκλα

Είναι εξαιρετικά εξοργιστικό, σε σημείο που όταν τα διαβάζεις να σου έρχεται να σπάσεις τον υπολογιστή ή όταν τα βλέπεις την τηλεόραση. Αφού εξευτελίστηκαν με τέτοιο τρόπο με την πρωτοφανή επιστολή του Τσακαλώτου, συνεχίζουν την κοροϊδία του ελληνικού λαού.
Διαβάστε τι λέει σε non paper η κυβέρνηση: 1.600.000 χαμηλοσυνταξιούχοι πήραν εφάπαξ τη 13η σύνταξη. Οι μόνοι που είπαν όχι στους χαμηλοσυνταξιούχους ήταν ο Κυριάκος Μητστοτάκης και η ΝΔ μετά από οδηγίες.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, κατά την διάρκεια παράδοσης τμήματος της Ιονίας οδού δήλωσε πως: «Καταφέραμε με το πλεόνασμα με το οποίο υπήρχε και χωρίς να επηρεαστεί καθόλου το πρόγραμμα, να δώσουμε την 13η σύνταξη, όπως είχαμε υποσχεθεί στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, σε αυτούς που έχουν εισοδήματα κάτω από 850 ευρώ το μήνα».
Κι όμως, η επιστολή Τσακαλώτου μιλά ξεκάθαρα για εφάπαξ βοήθημα, δηλαδή δεν θα ξαναδοθεί ή αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ερωτηθεί ο... κυβερνήτης της Ελλάδας, Σόιμπλε.
Με απλά λόγια ενώ η κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει 13η σύνταξη κι ότι το βοήθημα δόθηκε άπαξ, συνεχίζει να παίζει με το μυαλό των Ελλήνων. Αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για 13η σύνταξη την οποία θα πρέπει να περιμένουν και τον επόμενο Δεκέμβρη του 2017 οι συνταξιούχοι. Τεράστια κοροϊδία, ένα απίστευτο ψέμα από τους πολιτικούς απατεώνες.
Ο μπάρμπα Αλέκος γνωρίζει ότι η επιστολή Τσακαλώτου, το... πιστοποιητικό τροϊκανών φρονημάτων δεν επιτρέπει τέτοια σύνταξη, αντιθέτως δεν αποκλείονται μειώσεις στις συντάξεις προκειμένου να καλυφθούν πιθανές απώλειες στο πλεόνασμα.

Κι όμως, προκλητικά και εξοργιστικά συνεχίζουν το ψέμα. Είναι άθλιοι και δείχνουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.