.Αποφάσισαν να γεμίσουν το κράτος με… Καρανίκες

Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων ξεπερνά πλέον τις 2.000 και το κόστος μισθοδοσίας είναι αυξημένο κατά 146 εκατ. ευρώ από τον Δεκέμβριο του 2015. Μέσα σε ένα χρόνο οι μετακλητοί έχουν αυξηθεί κατά 166 άτομα.
Ο αριθμός ισοδυναμεί με 16 διορισμούς μετακλητών ανά μήνα. Το κόστος μισθοδοσίας της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, έχει αυξηθεί κατά 2,1%, δηλαδή 146 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2015.
Η κυβέρνηση της αριστεράς που μιλούσε για αποκομματικοποίηση του κράτους έχει στήσει ένα τρελό χορό προσλήψεων στο Δημόσιο με βασικό στόχο να φτιάξει έναν «στρατό» δικών της ανθρώπων προκειμένου να ελέγξει την εξουσία. Κάποτε ο Σκουρλέτης είχε πει ότι είναι στην κυβέρνηση αλλά δεν ελέγχουν το κράτος, φαίνεται ότι το σχέδιό τους έχει μπει για τα καλά σε εφαρμογή.
Προφανώς δεν έχουν εμπιστοσύνη στο δημόσιο και τους υπαλλήλους που πληρώνονται κι αποφάσισαν να γεμίσουν το κράτος με… Καρανίκες. Από την ηθοποιό που ανέλαβε το ανύπαρκτο γραφείο Θεσσαλονίκης μέχρι την αδερφή της που είναι χορεύτρια. Κι από τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που όπου βρουν θέση ορμάνε μέχρι τις γκόμενες και τους γκόμενους που διορίζονται κι αυτοί.
Τα γραφεία τύπου των υπουργείων έχουν γεμίσει με «συμβούλους» και δημοσιογράφους με ένα και μόνο προσόν. Να είναι… Συριζαίοι. Τα 49 μέλη της κυβέρνησης έχουν από δύο – τρεις παρατρεχάμενους κι αυτοί βάζουν κι άλλους με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός με τεράστια ποσά.
Τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί; Ποια είναι τα προσόντα τους; Προσφέρουν στο κράτος και στο κοινωνικό σύνολο ή απλά πρόκειται για μια κομματική στρατιά Συριζαίων που τρώνε και πίνουνε στην υγεία των κορόιδων;
Εντάξει, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν μετακλητούς, κολλητούς, λαμόγια και παρατρεχάμενους. Όμως αυτό το χάλι έχει παραγίνει από αυτούς που δήθεν θα έκαναν εξυγίανση στο δημόσιο. Εκτός κι αν εξυγίανση είναι να φύγουν πέντε και να αντικατασταθούν από 10 και το λογαριασμό να τον πληρώνει ο ελληνικός λαός. Όταν κόβεται το ΕΚΑΣ και τα επιδόματα των φτωχών πώς το κράτος έχει επιπλέον 146 εκατ. ευρώ για μετακλητούς; 
Είναι ντροπή αλλά είναι και η καταδίκη του πολιτικού συστήματος αφού οι πολίτες τα βλέπουν όλα όσα γίνονται και επιτίθενται συλλήβδην στην πολιτική. Και καλά κάνουν. Όταν βλέπουν τα παιδιά τους να φεύγουν στο εξωτερικό γιατί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ή γιατί θα δουλέψουν με 300 ευρώ και αν, κι από την άλλη το κράτος μεγαλώνει με μετακλητούς ή άλλους της… κλαδικής ΣΥΡΙΖΑ τότε είναι λογικό να εξεγείρονται.

Μέχρι πότε αυτή η χώρα θα λειτουργεί έτσι;

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.