.Ευ. Βενιζέλος: Θα πάρουν την απάντηση από τον ελληνικό λαό, όσοι επιλέξουν τις πρόωρες εκλογές

Όσοι επιλέξουν να οδηγήσουν σε αδιέξοδο τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας για να πάμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές, θα πάρουν την απάντηση από τον ελληνικό λαό, τόνισε, από Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι εάν οδηγήσουν σε αδιέξοδο τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και προκαλέσουν εκλογές θα ωφεληθούν πολιτικά γιατί θα βελτιωθεί ο συσχετισμός των δυνάμεων και το κόμμα τους θα καταλάβει και θα ασκήσει την εξουσία», απάντησε ο κ. Βενιζέλος για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε: 

«Εάν αυτό καταλαβαίνουν, βλέποντας το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική οικονομία και βλέποντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται οι διαπραγματεύσεις μας με την Ευρώπη και το ΔΝΤ, ας υποτάξουν το συμφέρον της διαπραγμάτευσης που κάνει η χώρα και το συμφέρον των δημοκρατικών θεσμών, στο δικό τους κομματικό συμφέρον. Στην περίπτωση αυτή θα πάμε σε εκλογές.

 Όμως, δεν θα κριθούν οι εκλογές με βάση τις δημοσκοπήσεις που υπάρχουν τώρα, θα κριθούν προεκλογικά, στο χρονικό διάστημα μεταξύ της προκήρυξης και της διεξαγωγής τους. Διότι θα πρέπει τότε να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό τι θα γίνει με την οικονομία, τι θα γίνει με τη διαπραγμάτευση, τι θα γίνει με τη σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ, ποια είναι η άλλη επιλογή σε σχέση με την πολιτική που ακολουθούμε της ευθύνης, της σοβαρότητας, της διαπραγμάτευσης».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.