.Ο Νόιερ καλύτερος ...πασέρ από τον Μέσι

Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Σηκώνει το ένα χέρι και αποκρούει κοντινό βολέ λες και απλά... χαιρετάει τον αντίπαλό του. Παίζει... μπακότερμα σα να έχει γεννηθεί για να το κάνει. Έχει την ικανότητα με το μακρινό ελεύθερο να βγάλει τον επιθετικό της ομάδας στην αντίπαλη περιοχή σε θέση για γκολ. Κάνει τάκλιν σαν αμυντικός μεγάλης κλάσης!

Όλα τα κάνει ο Μάνουελ Νόιερ, ακόμη και πιο επιτυχημένες πάσες από το Λιονέλ Μέσι! Κι αυτό είναι κάτι που δε βαζίζεται σε "πληροφορίες" ή σενάρια των ΜΜΕ, αλλά στα επίσημα στατιστικά που κατέγραψε η FIFA σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά τη λήξη του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Από τις συνολικά 297 πάσες που έκανε στη διάρκεια του τουρνουά ο πορτιέρε της Μπάγερν, οι 244 ή ποσοστό 82% ήταν επιτυχημένες. Η σύγκριση με τον σταρ της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη: 247 βρήκαν... στόχο από τις συνοκικά 356 που επιχείρησε, ποσοστό, δηλαδή, 68%. 

Ο Νόιερ πήρε το βραβείο «Χρυσό Γάντι», όντας ο κορυφαίος γκολκίπερ της διοργάνωσης. Η απόφαση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας να βραβεύσει το Μέσι με την «Χρυσή Μπάλα» του τουρνουά βρήκε πάρα πολλούς επικριτές, που την θεώρησαν ως «unfair», μεταξύ των οποίων και ο «θρύλος» της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.