.Αυξάνονται οι νεκροί από το δυστύχημα στο μετρό της Μόσχας

Σε τουλάχιστον 20 ανήλθαν οι νεκροί και σε 161 οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό ενός συρμού του μετρό της Μόσχας, σε ένα από τα πιο σοβαρά δυστυχήματα που σημειώνονται ποτέ στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Δεκαεννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν (επιτόπου) και ένα θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Όλεγκ Σαλαγκάι σε δηλώσεις που έκανε στην ρωσική τηλεόραση, ενώ αυξάνεται συνέχεια ο απολογισμός των νεκρών.

«Επτά σοροί παραδόθηκαν στις αρχές που είναι επιφορτισμένες με την έρευνα και βρίσκονται στην αίθουσα (του σταθμού). Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες. Έξι άνθρωποι παραμένουν μέσα στο πρώτο βαγόνι. Στο δεύτερο βαγόνι, εξακολουθούν να βρίσκονται έξι πτώματα» δήλωσε παράλληλα ο αναπληρωτής διευθυντής της πτέρυγας του υπουργείου αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων για την Μόσχα.

Οι τραυματίες ανέρχονται αυτήν την στιγμή σε 161, εκ των οποίων οι 129 χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Από αυτούς που νοσηλεύονται οι 42 κρίνεται ότι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.