.Ξεκίνησαν και πάλι οι αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Γάζας

Ένας Παλαιστίνιος 77 ετών σκοτώθηκε σήμερα από μια αεροπορική επιδρομή μετά την επανέναρξη της ισραηλινής επίθεσης εναντίον της Λωρίδας της Γάζας έπειτα από την εκεχειρία που διήρκησε μερικές ώρες, όπως ανακοίνωσαν οι παλαιστινιακές αρχές. 

Ο θάνατος τους άνδρα αυτού στο Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, ανεβάζει σε 193 τον αριθμό των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες οκτώ ημέρες που διαρκεί η ισραηλινή επίθεση, σημείωσε ο Άσραφ αλ Κούντρα επικεφαλής της υπηρεσίας παροχής πρώτων βοηθειών.

Στο μεταξύ οργισμένοι διαδηλωτές ανάγκασαν τον παλαιστίνιο υπουργό Υγείας Τζαουάντ Άουαντ να εγκαταλείψει τη Γάζα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Εξάλλου, ένας Ισραηλινός πολίτης σκοτώθηκε σήμερα από ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Πρόκειται για τον πρώτο Ισραηλινό που χάνει τη ζωή του, μία εβδομάδα αφότου ξεκίνησε η επιχείρηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στον παλαιστινιακό θύλακα. 

Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς που ελέγχει τη Γάζα ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση του πυραύλου μικρού βεληνεκούς που έπληξε την περιοχή του Ερέζ, στα σύνορα με το Ισραήλ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.