.Στάση αναμονής ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου, τηρούν οι αγρότες

Ήπιες κινητοποιήσεις συμβολικού χαρακτήρα έχει επιλέξει για σήμερα μερίδα αγροτών της Βόρειας Ελλάδας, ενώ άλλοι τηρούν στάση αναμονής ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί, στη μία το μεσημέρι, στην Αθήνα.

Οι αγρότες στον κόμβο της Κουλούρας, στην Ημαθία, εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι.  Για την Πέμπτη έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.
Στην Πέλλα, οι αγρότες προετοιμάζονται πρωτίστως για το αυριανό παναγροτικό συλλαλητήριο, ενώ και σήμερα θα πραγματοποιήσουν συμβολικούς αποκλεισμούς των δρόμων. 

Στο μεταξύ, παραμένουν τα μπλόκα στον κόμβο Μελισσίου και Γυψοχωρίου, στο Πλεύρωμα και στον κόμβο Μαυροβουνίου, αλλά και στην Αλμωπία.

Στις Σέρρες, οι αγρότες έχουν προγραμματίσει για σήμερα να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του οδοστρώματος στον κόμβο των Κερδυλλίων επί της Εγνατίας οδού Σερρών- Καβάλας, ενώ αυτοί της Μαυροθάλασσας, αφενός μεν προετοιμάζονται για το αυριανό συλλαλητήριο, αφετέρου δε, μεθαύριο (Πέμπτη) σκοπεύουν να επιδιώξουν συνάντηση με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.