.Άκομη ένα δύσκολο βράδυ για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, με συνεχείς μετασεισμούς

Ακόμη μια δύσκολη νύχτα έξω από το σπίτι τους, πέρασαν οι περισσότεροι κάτοικοι της Κεφαλονίας, κυρίως στα αυτακίνητα τους, σε κλειστά γήπεδα, στα πλοία, σε λεωφορεία και σε κάποιες σκηνές. Το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για άλλο ένα βράδυ γέμισε με σεισμόπληκτους, που δεν είχαν που να περάσουν το βράδυ τους. 

Οι καιρικές συνθήκες στο νησί παραμένουν αντίξοες, με τη θερμοκρασία τις βραδινές ώρες να πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου ενώ οι δυνατοί άνεμοι και η συνεχείς βροχοπτώσεις δυσχεραίνουν την κατάσταση. Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι μετασεισμοί δεν άφησαν τους κατοίκους να ηρεμήσουν, οι οποίοι πλέον ζουν με τρόμο ενός μεγαλύτερου σεισμού.

Ο κρατικός μηχανισμός δίνει μάχη με τον χρόνο για την ανακούφιση των πληγέντων, με προτεραιότητα τη σίτιση και τη στέγαση όσων δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους. Σήμερα το πρωί, αναμένονται στο Ληξούρι με C-130, άντρες των ΟΥΚ για να ελέγχξουν υποβρύχια το λιμάνι της περιοχή. Ακόμα με το C-130 φθάνουν χημικές τουαλέτες, επιπλέον σκηνές και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.