.O ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



 Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Νοέμβρης των Παραμυθιών, στο Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη».  Τα  πρωϊνά του  Σαββάτου, τα παιδιά κατέκλυζαν το μουσείο  για να συναντήσουν τους αγαπημένους τους συγγραφείς και να δουν τα παραμύθια να ζωντανεύουν με τη βοήθεια δυο ηθοποιών, ενός φλάουτου και πολλών …διαδραστικών παιχνιδιών.

Οι  ηθοποιοί Εύα Καμινάρη και Κοραλία Τσόγκα  αφηγήθηκαν,  δραματοποίησαν,  αυτοσχεδίασαν,  ενώ, ο μουσικός Νικόλας Φραγκοπανάγος, με το φλάουτό του δημιούργησε μουσικές ατμόσφαιρες και όλοι μαζί συμπαρέσυραν τα παιδιά να μπουν στον κόσμο των παραμυθιών.Εκεί ήταν και οι συγγραφείς των παραμυθιών. Ο Χρήστος Μπουλώτης και η Μάνια Καπλάνογλου που μίλησαν με τα παιδιά και τους γονείς τους, υπέγραψαν τα βιβλία τους και αποκάλυψαν τα μυστικά της συγγραφής. Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε :«Η επανάσταση των παλιών παιχνιδιών,  του Χρήστου Μπουλώτη», (εκδόσεις Καλέντης) και  το Σάββατο 30 Νοεμβρίου : «Μια ζεστή, μικρή αγκαλιά της Μάνιας Καπλάνογλου»,(εκδόσεις Πατάκη).

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν  ο δήμαρχος κος Κων/νος Καλλίρης,  ο πρόεδρος του Ν.Π. κος Γιαννακόπουλος, η αντιπρόεδρος κ. Αρβανίτη, οι  αντιδήμαρχοι κ. Βαρσαμιδάκη και κ. Παπαγιαννόπουλος, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου και πλήθος κόσμου.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.