.Την Παρασκευή αρχίζει ο διάλογος του υπ. Υγείας με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

 Την πρόθεσή του να έχει μπει, έως τα τέλη Ιανουαρίου, σε λειτουργία ο νέος φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας εξέφρασε σήμερα στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΟΣΕΥΠ- ΕΟΠΥΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Γιατρών ΕΟΠΥΥ) , Αθ. Αποστολόπουλο και Γ. Χρονόπουλο, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους, προκειμένου να καθορίσει το πλαίσιο του διαλόγου που ξεκίνησε κατ' εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ο διάλογος, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ξεκινά άμεσα, με την πρώτη συνάντηση, την Παρασκευή, στην οποία από την πλευρά του υπουργείου θα συμμετέχουν οι κ.κ. Μπέζας, Κοντός και Καλλίρης, αλλά και εκπρόσωπος από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να γνωμοδοτεί όσον αφορά τη διοικητική διαδικασία.

Ερωτηθείς για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της υφυπουργού Υγείας, Ζέτας Μακρή και της προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μ. Μαλλιώρη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «η κυρία Μαλλιώρη είχε κάνει μια παραίτηση πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία τότε δεν είχα κάνει αποδεκτή. Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων, σκοπεύω να την κάνω αποδεκτή».

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με αφορμή και την έκθεση του επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας που υπάρχει από το 2011, ο υπουργός Υγείας απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, λέγοντας ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην υφυπουργό και τα αρμόδια όργανα που θα ασχοληθούν με το θέμα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.