.Αντ. Σαμαράς: Θα κερδίσουμε τη μάχη


Αισιόδοξος ότι η χώρα θα κερδίσει τη μάχη και θα βγει από την κρίση εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

«Σήμερα η πατρίδα μας δίνει μία μάχη, δίνουμε μία μάχη για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση χωρίς προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες. 

Δίνουμε τη μάχη με οιωνούς αίσιους. θα βγούμε από την κρίση και θα δώσουμε αισιοδοξία και χαμόγελο στα νέα παιδιά» ανέφερε ο κ Σαμαράς.

Κάνοντας έναν απολογισμό, είπε ότι οι περισσότεροι προεξοφλούσαν ότι η τρικομματική κυβέρνηση θα πέσει, η Ελλάδα δεν θα βρει δανεισμό και ότι θα βγει από την ευρωζώνη. 

«Τηρήσαμε δύο βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ και πετύχαμε αλλαγή της δανειακής σύμβασης μειώνοντας το χρέος ενώ πετύχαμε και επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής. 

Πετύχαμε τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους που έχει γίνει. Παράλληλα αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό και ενισχύσαμε την ενότητα στο εσωτερικό» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

  Σήμερα ξεκινάμε την πορεία για το 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ. Τους επόμενους μήνες θα πούμε πολλά, θα προσεγγίσουμε την κοινωνία για να την ακούσουμε είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η παράταξη έχει στέρεες ρίζες και γερές παραδόσεις στην κοινωνία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.