.Ενδιαφέρον του Κατάρ για συνεργασία


Θέματα αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας,  επενδύσεων στην αμυντική βιομηχανία και σε άλλους τομείς,  αλλά και ευρύτερα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις Ελλάδας-Κατάρ και στις γενικότερες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, συζήτησαν, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον διάδοχο του θρόνου του κράτους του Κατάρ, Σεΐχη TamimbinHamadal-Thani, κατά τη συνάντησή τους  στην Ντόχα την πρωτεύουσα του Κατάρ.

«Oι δύο πλευρές είμαστε αποφασισμένες να προχωρήσουμε ταχύτερα στην αμυντική και στρατιωτική συνεργασία, τόσο στο επίπεδο του Ναυτικού και της Αεροπορίας όσο και στο επίπεδο της συνεργασίας και των κοινών ασκήσεων των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.

Επίσης, προκύπτει ενδιαφέρον του Κατάρ για μια σειρά από ιδιωτικοποιήσεις που ετοιμάζει η Ελληνική Κυβέρνηση και αφορούν στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα, το Κατάρ είναι ανοιχτό να πραγματοποιήσει άμεσα επενδύσεις στην Ελλάδα.

Περιμένουν τους πρώτους μήνες του 2013 την εδώ επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και θεωρούν ότι μέχρι τότε θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες προτάσεις, σε συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια στην χώρα μας.», δήλωσε ο ΥΠΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος  μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον διάδοχο του Κατάρ. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.