.Task force για Πανεπιστήμια και ΤΕΙ


Γάλα και φρούτα θα αρχίσουν να διανέμονται στους μαθητές όλων των σχολείων της χώρας, στους αμέσως επόμενους μήνες, στο πλαίσιο υλοποίησης δύο προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τη συνεργασία  των υπουργείων Παιδείας και Ανάπτυξης, αλλά και τη συμβολή του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Παπανικολάου. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Συνόδου υπουργών Παιδείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρουσία αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και πολλών επισκεπτών από την Ελλάδα, απάντησε σε ερωτήσεις και ανέλυσε λεπτομερώς τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και μεταρρυθμίσεις, που υλοποιεί το υπουργείο.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός ανέφερε ότι μελετάται η  δημιουργία «ομάδας τεχνικής βοήθειας» (task force) που θα αποτελείται από πέντε μέλη εμπειρογνωμόνων και ειδικών, που θα σπεύδουν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, ώστε να τα συνδράμουν στον κρίσιμο τομέα της οικονομικής διαχείρισης και αξιοποίησης των πόρων τους. 

Αυτό θα γίνει άμεσα, είπε, και θα αρχίσει η συνεργασία της συγκεκριμένης ομάδας με τα τριτοβάθμια ιδρύματα τα οποία, σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι απολύτως απαραίτητο να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους πόρους τους και να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, όπως άλλωστε προβλέπεται από το νέο νόμο.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.