."Τα καλύτερα για τις ΗΠΑ δεν έχουν έρθει ακόμα"


Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στη νικητήρια ομιλία του στο Σικάγο τόνισε ότι χρειάζεται συμβιβασμός για να προχωρήσει η χώρα προς τα εμπρός.
Ο Ομπάμα υποσχέθηκε να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους ηγέτες με στόχο τη μείωση του ομοσπονδιακού ελλείμματος, τον καθορισμό του φορολογικού κώδικα, τη μεταρρύθμιση των νόμων περί μετανάστευσης και τον περιορισμό της εξάρτησης της χώρας από το ξένο πετρέλαιο.

Ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι θα συζητήσει με τον αντίπαλό του και ηττημένο των προεδρικών εκλογών Μιτ Ρόμνεϊ για "τους τομείς στους οποίους θα συνεργαστούμε για να κάνει η χώρα βήματα προόδου".

Ο αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι επιστρέφει στο Λευκό Οίκο "πιο αποφασισμένος και πιο εμπνευσμένος από ποτέ".
Στην 25λεπτη ομιλία του τόνισε:" Γνωρίζουμε βαθειά μέσα μας ότι για τις ΗΠΑ τα καλύτερα δεν έχουν έλεθει ακόμα".

"Παρά τις διαφορές μας, οι περισσότεροι από εμάς τρέφουν τις ίδιες ελπίδες για το μέλλον της Αμερικής", υπογράμμισε ο Ομπάμα ενώπιον των χιλιάδων οπαδών του που τον επευφημούσαν και οι οποίοι τον είχαν υποδεχθεί λίγα λεπτά νωρίτερα φωνάζοντας "τέσσερα ακόμα χρόνια".

"Εκεί είναι που πρέπει να πάμε. Μπροστά", τόνισε ο Ομπάμα επαναλαμβάνοντας ένα από τα σλόγκαν της προεκλογικής του εκστρατείας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.