.Οργή Σαμαρά για τη στάση Τσίπρα


Oργισμένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί στη Βουλή. 
Στην αποψινή ομιλία του, θα το δείξει ανάγλυφα, καθώς - ουσιαστικά - με την επαναστατική γυμναστική του κυρίου Τσίπρα, όπως λένε στο Μαξίμου, αμφισβητήθηκε η δεδηλωμένη της κυβέρνησης. 

"Ούτε στην εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη δεν αμφισβητήθηκε η δεδηλωμένη", έλεγαν κορυφαία στελέχη, καυτηριάζοντας ως ανερμάτιστη τη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέχρι στιγμής, στην καταμέτρηση των "κουκιών" προκύπτει στο κυβερνητικό στρατόπεδο ότι τα "Ναι" στο νομοσχέδιο θα είναι τουλάχιστον 155, αφού οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ φθάνουν τις πέντε.

Εκτός από τον Κώστα Σκανδαλίδη, που θα απόσχει και αποτελεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο για το Βαγγέλη Βενιζέλο, καταψηφίζουν οι κύριοι Κασσής και Παραστατίδης, ενώ προς το "'Οχι" κλίνουν οι κύριοι Μπόλαρης και Κουτσούκος.

Εντός της Βουλής, αξιολογήθηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ στήριξε την κυβέρνηση στην ένσταση αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ και συντάχθηκε με την κυβερνητική πλειοψηφία. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου, θεωρούν ότι το γεγονός πως η ΔΗΜΑΡ θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό και πως μόνο λόγω της διαφωνίας με τα εργασιακά θα ψηφίσει "παρών" στο πολυνομοσχέδιο - ενώ στηρίζει την κυβέρνηση σε όλα τα άλλα - δείχνει ότι η κυβερνητική συνοχή δεν έχει πρόβλημα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.