.Νόμος το Μνημόνιο ΙΙΙ


Με ψήφους 153 υπέρ υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με τα νέα επώδυνα μέτρα, έπειτα από 14ωρη θυελλώδη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και εν μέσω κινητοποιήσεων πολιτών και σωματείων έξω από το Κοινοβούλιο.
Η υπερψήφιση ήρθε με απώλειες σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, παρά τις περί αντιθέτου εκκλήσεις των κ.Σαμαρά και Βενιζέλου και τις προειδοποιήσεις τους για διαγραφές στο ενδεχόμενο να παραβούν την κομματική πειθαρχία. 
Το τρίτο μνημόνιο στοίχισε στο ΠΑΣΟΚ έξι βουλευτές και στη ΝΔ έναν, οι οποίοι διεγράφησαν λόγω διαφοροποίησης από την επίσημη γραμμή των δύο κομμάτων.
Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τους βουλευτές: Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος απουσίαζε από την ψηφοφορία, Αγγελική Γκερέκου, Μάρκο Μπόλαρη και Γιάννη Κουτσούκο οι οποίοι δήλωσαν «παρών», και τους Θεόδωρο Παραστατίδη και Μιχάλη Κασσή, οι οποίοι ψήφισαν «όχι».
Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, και ο Γιώργος Κασαπίδης, που δήλωσε «παρών». 
Από τη ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «όχι» οι Βουδούρης και Μουτσινάς, για τους οποίους μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει συνέπειες, αλλά ο κ. Κουβέλης τους έχει καλέσει να επανακαθορίσουν την στάση τους σε σχέση με το κόμμα τους.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.