.«Μένουν ορισμένα τεχνικά ζητήματα πριν κλείσει η τελική συμφωνία με την Ελλάδα»


Την ουσιαστική πρόοδο που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στις συνομιλίες μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης, επιβεβαίωσε, σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο Σάιμον Ο' Κόνορ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν. Τόνισε, παράλληλα, ότι απομένουν κάποια τεχνικά ζητήματα προτού κλείσει η τελική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν υπάρχουν ενδείξεις για επίτευξη συμφωνίας στην Αθήνα έως σήμερα το απόγευμαπου συνεδριάζει η Ομάδα Εργασίας των χωρών της ευρωζώνης (Euroworking Group),  ο Σάιμον Ο' Κόνορ αρκέστηκε να πει τα εξής: 

Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε σημειώσει ουσιαστική πρόοδο. Μένουν μερικά ζητήματα να διευθετηθούν, προτού υπάρξει συμφωνία, σε τεχνικό επίπεδο, ανάμεσα στην τρόικα και τις Ελληνικές Αρχές».

Σημειώνεται ότι η Ομάδα Εργασίας των χωρών της ευρωζώνης συνεδριάζει, σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. 

Την Ελλάδα, θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Παναγιώτης Τσακλόγλου, ο οποίος θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την πορεία εφαρμογής του προγράμματος. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της τρόικας θα ενημερώσουν για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.