.Αντιδράσεις για τη Χρυσή Αυγή


Επίθεση στους Μανώλη Γλέζο και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, απαντώντας στην κριτική του Μανώλη Γλέζου για την οργάνωση. «Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο».
«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για το ζωντανό σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο, λίγες μέρες μάλιστα πριν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν είναι απλώς αισχρές και άθλιες, αντίστοιχες δηλαδή του νεοναζιστικού κόμματος» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

«Όχι κ. Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα όπως όλα τα άλλα» είναι ο τίτλος της ανοιχτής επιστολής προς τον Έλληνα πρωθυπουργό από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος Μπενζαμάν Αμπτάν. 
Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα και αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα η συμμετοχή βουλευτών της στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αναφέρει, στην επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο επικεφαλής του EGAM. 
Αφορμή για αυτή ήταν η συμμετοχή της Ελένης Ζαρούλια στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, που συμμετέχει στις εργασίες της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Πρέπει να υπάρξει «αγώνας για την καλλιέργεια της ιδέας της ανοχής και της κατανόησης της διαφορετικότητας του άλλου. Αγώνας εναντίον των φυλετικών διακρίσεων, εναντίον του ρατσισμού», ήταν το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου από τις Σέρρες. 
Ο κ. Βαρθολομαίος, απευθυνόμενος σε μαθητές, τόνισε: «Να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε μαθητές του Χριστού. Χριστιανοί. Και πώς θα το δείξουμε; Εάν αγαπάμε ο ένας τον άλλο χωρίς διακρίσεις, χωρίς όρια, χωρίς κρατούμενα». 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.