.Το Βερολίνο και το Παρίσι αναζητούν "συνολική" λυση για την Ελλάδα, λέει ο Μοσκοβισί


Η Γερμανία και η Γαλλία θέλουν να επιτύχουν μια "συνολική" λύση για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, η οποία να περιλαμβάνει τη διατήρηση της χώρας στην Ευρωζώνη, δήλωσε σήμερα στο Βερολίνο ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί.  
Ο Μοσκοβισί έκανε δηλώσεις έπειτα από συνάντησή του με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

"Αναζητούμε μια ολοκληρωμένη λύση", δήλωσε προσθέτοντας ότι το θέμα πρέπει να διευθετηθεί το Νοέμβριο για να τερματιστεί η αβεβαιότητα για τη θέση της Ελλάδας.

Ο Μοσκοβισί πρόσθεσε πως ο στόχος είναι να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, όμως επισήμανε ότι η Αθήνα πρέπει να προσπαθήσει για να το κάνει δυνατό.

Η κατάσταση της Ελλάδας αναμένεται ότι θα κυριαρχήσει απόψε στη συνάντηση της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ με τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και άλλους διεθνείς οικονομικούς αξιωματούχους στο γραφείο της πρώτης. 

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν επίσης ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζιμ Γιονγκ Κιμ, ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Πασκάλ Λαμί και ο επικεφαλής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Γκάι Ράιντερ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.