.Σε θρίλερ εξελίσσεται η ψήφιση των μέτρων


Με το χρόνο να πιέζει για την επίτευξη συμφωνίας που θα ανοίξει το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης, σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ψήφισης των μέτρων, καθώς πέραν της στάσης της Δημοκρατικής Αριστεράς, ερωτηματικά παραμένουν για το τι θα πράξουν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. 
Το Μαξίμου εξακολουθεί να έχει ανοιχτή γραμμή με τους κυβερνητικούς εταίρους ωστόσο εξακολουθεί να διαμηνύει ότι «τα μέτρα θα περάσουν έτσι κι αλλιώς».
Κρας τεστ αποτελεί η σημερινή ονομαστική ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να διαμηνύουν ότι δεν δέχονται τη ρύθμιση ως έχει. Κρίσιμο χαρακτήρα λαμβάνει η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που θα προηγηθεί στις 11 το πρωί, κι ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνει μπροστά τονίζοντας ότι θα εισηγηθεί την ψήφιση των μέτρων. 
«Δεν μπορούμε να παίζουμε με την τύχη της χώρας», λένε στενοί του συνεργάτες. Σύμφωνα με non paper, οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις στο πακέτο μέτρων που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή παραμένουν ο υπ' αριθμόν ένα στόχος του κόμματος μέχρι την τελευταία στιγμή, 
ενώ διευκρινίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς που βρίσκεται, για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.