.Τα εργασιακά ευθύνη των «τριών»


Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή στον υπουργό Eργασίας Γιάννη Βρούτση να σταματήσει τη διαπραγμάτευση με την τρόικα για τα εργασιακά καθώς το θέμα αναλαμβάνουν εξολοκλήρου οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, προχώρησαν πηγές του συγκεκριμένου υπουργείου. 
Ωστόσο, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο νέας συνάντησης του Γιάννη Βρούτση με τους εκπροσώπους της τρόικας για το Ασφαλιστικό. 
Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στο Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια να μην θιγούν και «δεν θα θιγούν» τα εργασιακά.
Σε ό,τι αφορά την επίμαχη φράση του υπουργού Εργασίας κατά τη χθεσινή ενημέρωση των βουλευτών της ΝΔ περί «σοβιετικού τύπου λειτουργίας στα εργασιακά», στελέχη του υπουργείου διευκρίνιζαν ότι αφορούσε στον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών και όχι στα εργασιακά δικαιώματα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Διαβεβαιώσεις ότι, η κυβέρνηση καταβάλλει «κάθε προσπάθεια να μην θιγούν και δεν θα θιγούν τα εργασιακά», έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας το πρωί στο MEGA, επισημαίνοντας πως ήδη έχει κατέβει χαμηλά το εργασιακό κόστος και «δεν υπάρχει λόγος να τίθενται τέτοια ζητήματα από την τρόικα».

Όπως είπε, οι διαπραγματεύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συνεχίζονται» και πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα «σκληρό πακέτο που πρέπει να διαπραγματευτούμε». 
Υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να πείσει τους εταίρους της ότι το χρέος της μπορεί να καταστεί βιώσιμο, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι κυβερνητικοί εταίροι συμμετέχουν γνήσια για να επιτύχουμε την καλύτερη διαπραγμάτευση».

Για τη μείωση ύψους 6% στους ένστολους, που βρίσκεται μέσα στις προτάσεις, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι, θα πρέπει να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.