.«Αστήρικτες αστειότητες»


«Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να περπατάω με το κεφάλι ψηλά, δεν με νοιάζουν οι μηνύσεις και οι Εξεταστικές Επιτροπές, εγώ πρέπει να κατέβω στην πλατεία για να εξιλεωθώ στον κόσμο» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την διάρκεια συνάντησης με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την υπόθεση «ξεπλύματος μαύρου χρήματος». 
Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε αστήρικτες αστειότητες και γελοίες καταγγελίες τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση.
«Είμαι παρών, μπαίνω μπροστά και θα δώσω τη μάχη στην αρένα, και όχι στα σαλόνια», υπογράμμισε ο κ. Μειμαράκης, ξεκαθαρίζοντας ότι αν χρειαστεί θα βγάλει και το κοστούμι του Προέδρου της Βουλής.
Ερωτηθείς επίμονα, για τις πληροφορίες περί παραίτησής του, απάντησε ότι ο ίδιος ουδέποτε μίλησε για παραίτηση ή αναστολή καθηκόντων, αλλά για εκπλήρωση κάποιων αρμοδιοτήτων του από τους αντιπροέδρους, μια και - όπως είπε - δεν μπορεί να προεδρεύει με αυτές τις καταγγελίες να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του.
Σε ερώτηση πάντως, για το εάν θα προεδρεύσει της συζήτησης και ψηφοφορίας για τα νέα μέτρα, απάντησε ότι εάν έως τότε δεν έχει δημοσιευθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, θα ανέβει στην έδρα αν του ζητηθεί από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, των οποίων απολαμβάνει της στήριξης.
Ο κύριος Μεϊμαράκης έθεσε ευθέως θέμα χρονικής συγκυρίας, προειδοποιώντας ωστόσο ότι χτυπάει λάθος άνθρωπο όποιος έχει στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.