.ο τσάμπα μάγκας το έβαλε ξανά στα πόδια»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ανέβασε τους τόνους από την ώρα που πήρε τον λόγο εμφανώς εκνευρισμένη με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού.
Η κα Γεννηματά είπε πως ο κ. Τσίπρας είναι εκτός της αίθουσας για άλλη μία φορά, σημειώνοντας «πως ο τσάμπα μάγκας το έβαλε ξανά στα πόδια» .
Δήλωσε μάλιστα υπερήφανη για το όνομά της και την πορεία της, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στον πατέρα της και όλα όσα εκείνος προσπάθησε να φτιάξει.
«Έχετε το ηθικό ανάστημα να μου κουνάτε το δάκτυλο κ. Τσίπρα. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας κύριε Τσίπρα», είπε η κα Φώφη Γεννηματά για τις αναφορές του κ. Τσίπρα.
Στην συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση για άθλιες πρακτικές στις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Τσίπρας είναι ο ηθικός αυτουργός για το σκάνδαλο με τις τηλεοπτικές άδειες.
Για το θέμα της δικαιοσύνης, η κα Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Παπαγγελόπουλο για παρεμβάσεις αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα πως κάλεσε τους Ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς για να τους υποσχεθεί αυξήσεις, ενώ κατακεραύνωσε τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας λέγοντας πως οι δικαστικές αποφάσεις δεν λαμβάνονται με βάση το λαϊκό έρεισμα, αλλά με βάση το Σύνταγμα!
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε επίσης απευθυνόμενη στην κυβέρνηση πως:
«Έχετε πετάξει στον κάδο των αχρήστων κάθε προεκλογική σας υπόσχεση»
«Το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ το διατάξαμε εμείς, από ορκωτούς λογιστές»

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε για ακόμη μία φορά την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τι συνέβη στη χώρα από το 2000 μέχρι και σήμερα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.