.Γαβγίζουν τα σκυλιά του Τσίπρα, αλλά δεν δαγκώνουν

Υπήρχαν πολλοί που πίστεψαν ότι η συνάντηση του Στουρνάρα με τον Τσίπρα το περασμένο Σάββατο ήταν ουσιαστικά «συναλλαγή» των δύο στη λογική «δεν σε χτυπάω άλλο, πάψε να ενοχλείς την κυβέρνηση».
Γελάστηκαν για ακόμη μια φορά και το είχαμε επισημάνει. Η επίθεση που συνεχίζει να δέχεται ο διοικητής της ΤτΕ από συγκεκριμένους κυβερνητικούς κύκλους, όχι μόνο συνεχίζεται αλλά σ΄ αυτήν παίρνουν θέση και τα... πληρωμένα πιστόλια της δημοσιοκαφρίλας. Οι κρατικοδίαιτοι που ανακάλυψαν στα γεράματα τα σοσιαλιστικά οράματα και τα υπηρετούν... έναντι αμοιβής βεβαίως. 
Όταν ο Στουρνάρας λέει ότι κάποιοι απειλούνται ότι χάνουν προνόμια που δολίως απέκτησαν αναφέρεται ακριβώς σε συγκεκριμένους τεμπελχανάδες της αριστερής διαπλοκής που είχαν μάθει να τρώνε από τα έτοιμα και άκοπα. Άλλωστε, κάποιοι από αυτούς τους υπηρέτες – δημοσιογράφους, ξεσκονόπανα του Αλέξη, του Παππά και του Σπίρτζη είχαν κλείσει θέση με πολλά χιλιάρικα στο κανάλι του Καλογρίτσα ή σε εφημερίδες με... αριστερό πρόσημο. Τώρα που το αφεντικό τους καταρρέει θα μείνουν κι αυτοί στην αφάνεια, κι αυτό τους ενοχλεί. Τώρα που ο διοικητής της ΤτΕ, ξεγύμνωσε την Αττικής και τα θαλασσοδάνεια του κόκκινου εργολάβου, τι θα κάνουν; Τι θα τρώνε; Ξαφνικά, από τα λαχταριστά πιάτα στα νότια προάστια που ονειρεύονταν θα βολευτούν με κανένα... hot dog στα «βρόμικα» του Χίλτον.
Όμως, η νέα επίθεση στον Στουρνάρα δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάποιοι πιστεύουν ακόμη ότι με τον Τσίπρα τα βρήκε αλλά κάποια παράκεντρα της εξουσίας λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Ένα από αυτά είναι και ο κύριος Νίκος Παππάς, ο εντιμότατος αρχιμανδρίτης, ο ενορχηστρωτής των στοχοποιήσεων όσων δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση.
Πολύ φοβούμαστε ότι δεν είναι ανεξέλεγκτο το παράκεντρο εξουσίας που έδωσε εντολή σε δημοσιοκάφρους για την επίθεση στον Στουρνάρα και τη γυναίκα του. Έχει γνώση και ο κ. Τσίπρας. Είναι δηλαδή μια ακόμη «μπαμπεσιά» καθώς συμφώνησαν ανακωχή για το καλό της οικονομίας και της Attica Bank αλλά την καταπάτησε πριν αλέκτορα φωνήσαι. Οι μπαμπέσηδες δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω τώρα που βλέπουν ότι χάνουν την εξουσία.
Τις προηγούμενες ημέρες που η κουστωδία έλειπε στη Νέα Υόρκη τους είχαν πάρει επικοινωνιακά... αμπάριζα. Έσπευσε πανικόβλητος να επιστρέψει ο Παππάς και αμέσως ξεκίνησε νέος πόλεμος στον Στουρνάρα ή σε όποιον τα βάζει με την κυβέρνηση. Τυχαίο ότι σε μια του συνέντευξη και μόνο (και που, στα Παραπολιτικά του Μαρινάκη, συγγνώμη δεν έχει καμιά σχέση ο εφοπλιστής με τα media) εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στουρνάρα αλλά και κατά του Βαρδινογιάννη για το κλείσιμο του Star; Είναι τυχαίο το δημοσίευμα του Κ. Βαξεβάνη; Όχι, όμως και τα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν στην απροκάλυπτη Αυγή ή οι αναλύσεις που θα κάνουν «έγκριτοι» αριστεροί δημοσιογράφοι στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Αυτή τη στιγμή το πρόβλημά τους είναι ο διοικητής της ΤτΕ γιατί έβγαλε στη φόρα τη διαπλοκή με τον Καλογρίτσα. Βγήκαν τα δάνεια που πήρε χαριστικά από την Αττικής και ο Στουρνάρας έκοψε τον ομφάλιο λώρο της τράπεζας με το Μαξίμου. Τους πόνεσε πολύ αυτή η κίνηση γι' αυτό δεν θα σταματήσουν. Έχουν τα κότσια να το συνεχίσουν ή θα κρυφτούν στα υπόγεια του Μαξίμου;

Τα ψωμιά τους τελειώνουν. Ο Τσίπρας, ο Παππάς και άλλοι υπουργοί έχουν ασυλία και ίσως να μην πάθουν τίποτε, εκτός από τη χλεύη του κόσμου. Ο Κρέτσος, οι «πληρωμένοι» δημοσιογράφοι και ορισμένοι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, καλό είναι να ετοιμάζονται για να γίνουν οι Ιφιγένειες του Μαξίμου. Δεν θα τους περάσει έτσι εύκολα γιατί ο πόλεμος λάσπης και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι βρόμικα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.