.«Επαρκώς περιεκτικός» είναι ο κατάλογος με τις μεταρρυθμίσεις που υπέβαλε η Αθήνα, λένε οι επίτροποι Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί

Κατά την άποψη της Επιτροπής ο κατάλογος με τις μεταρρυθμίσεις που υπέβαλαν οι ελληνικές Αρχές, είναι επαρκώς περιεκτικός, ώστε να αποτελέσει αξιόπιστο σημείο εκκίνησης για την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης, όπως ζητήθηκε από το Eurogroup, στην τελευταία συνεδρίασή του.

Αυτό υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ οι κοινοτικοί επίτροποι Β. Ντομπρόβσκις και Π. Μοσκοβισί, ενόψει της τηλεδιάσκεψης της Ευρωζώνης που θα αποφανθεί επί των ελληνικών θέσεων.

Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι είναι «ενθαρρυμένοι από τη δέσμευση που εκφράζεται για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, μέσα από τον εκσυγχρονισμό της φορολογικής διοίκησης και των τελωνείων, όπως επίσης και της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης».

Σύμφωνα με την επιστολή, οι υπηρεσίες της Κομισιόν εξέτασαν λεπτομερώς τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις, ενώ προηγήθηκαν εποικοδομητικές συζητήσεις το Σαββατοκύριακο, μεταξύ των ελληνικών Αρχών και των εκπροσώπων της Κομισιόν και των άλλων θεσμών.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.