.«Σκληρή αλλά τελευταία διαπραγμάτευση»

«Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή, δύσκολη αλλά είναι η τελευταία πριν από την έξοδο μας από το μνημόνιο και την επιτήρηση της τρόικα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά το πέρας της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό, στην οποία συμμετείχε και ο Υπουργός Οικονομικών. 
Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι «η τρόικα θα επιστρέψει εγκαίρως ώστε όλα να έχουν ολοκληρωθεί εως τις 8 Δεκεμβρίου, που είναι η συνεδρίαση του Eurogroup». «Θέλουμε να βγούμε στο ξέφωτο, να είμαστε φυσιολογική χώρα μέσα στην ευρωζώνη, θωρακισμένη από τις αγορές», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε πως η συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας, αλλά διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα η τρόικα θα έρθει στην Αθήνα για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως υπάρχει χρόνος για να βρεθεί λύση μέχρι το κρίσιμο Eurogroup του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδούβελη, η τρόικα δεν έχει ανοίξει νέα ζητήματα και τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα είναι τα γνωστά που βρίσκονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.