.Δημ. Βίτσας: Ο ελληνικός λαός δεν είναι λωτοφάγος

«Δεν θα περιμένουμε να σαπίσει αυτή η κυβέρνηση, γιατί μαζί της θα σαπίσει και η κοινωνία» υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι λωτοφάγος. «Ένα φρούτο που τρώγεται ώριμο είναι και ο λωτός. 

Αν η κυβέρνηση θεωρεί τον ελληνικό λαό λωτοφάγο, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει» σημειώνει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αυτό, που επείγει, είναι πώς θα απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και την πολιτική, που ασκεί. Αυτή τη στιγμή είναι φανερό ακόμη και στο 30% των ψηφοφόρων, που τους ψήφισαν, ότι τους κορόιδεψαν με τον πιο αναίσχυντο τρόπο». 

Στο ερώτημα ποιους «χωράει» ο νέος συνασπισμός εξουσίας υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βίτσας απαντά: «Η κυβέρνηση της Αριστεράς είναι κοινωνική ανάγκη». Στην κατεύθυνση αυτή «πρώτα και κύρια ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί συμμετόχους από την κοινωνία. 

Εμείς πιστεύουμε στην κοινωνική κινητοποίηση και στην πολιτική ανάδραση των δυνάμεων της Αριστεράς των δυνάμεων, που ξεκινούν από τους Αριστερούς σοσιαλιστές μέχρι την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και της ριζοσπαστικής Οικολογίας συμπεριλαμβανομένης. Νομίζουμε ότι υπάρχει το πολιτικό προσωπικό, αλλά πολύ περισσότερο υπάρχει το κοινωνικό δυναμικό για μια τέτοια ανατροπή. 

Αυτή τη στιγμή οι πολιτικές είναι δύο: είτε με το πρόγραμμα της ΝΔ και της Ελιάς-ΠΑΣΟΚ, που είναι το μνημόνιο και η συνεχιζόμενη καταστροφή, είτε με το πρόγραμμα που θα έχει ως βάση του το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στο οποίο θα μπορούν να συνενωθούν πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.