.«Πρώτη προτεραιότητα να ενώσουμε το έθνος»

 «Οι Έλληνες ποτέ δεν έμαθαν και ποτέ δεν θα μάθουν τι είναι αυτό που γλιτώσαμε ως χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Σκάι. 

Και πρόσθεσε ότι «δεν θα μάθουν ποτέ γιατί το να διηγούμεθα ιστορικά κάποια πράγματα, δεν έχει την επίδραση που έχει το βίωμα, που έχει η καθημερινότητα μιας δύσκολης ζωής».

Δεν υπήρχε άλλη λύση, τόνισε και πρόσθεσε ότι η άλλη λύση είναι αυτή που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία «ήταν η απόλυτη κατάρρευση, η ασύντακτη χρεοκοπία, η διάλυση η οικονομική, η κοινωνική και η πολιτική της χώρας. Η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και του παραγωγικού ιστού».

Σε ερώτηση αν μπορεί να τεθεί θέμα πρόωρων εκλογών μετά την Κυριακή, αν το αποτέλεσμα ευνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τέτοιο θέμα, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι «αν κάποιοι ανέβουν στα κεραμίδια και λένε ότι η χώρα περνάει σε κρίση, ότι η χώρα δεν έχει νομιμοποιημένη κυβέρνηση, είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε». 

Ζήτησε, όμως, αυτή την εκτίμηση να την κάνουν προληπτικά οι Έλληνες και να το αποφύγουν.

Η πρώτη προτεραιότητα, στις 26 Μαΐου «είναι να ενώσουμε το έθνος και την κοινωνία, που είναι διχασμένη σε λάθος βάση» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.