.«Την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία»

Στο Ηράκλειο της Κρήτης μιλά απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στη διακαναλική ομιλία του χθες στην Ομόνοια τόνισε ότι «οι ευρωεκλογές της Κυριακής είναι το δημοψήφισμα για το μνημόνιο που δεν έγινε ποτέ».
 Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης και τον πρωθυπουργό προσωπικά για «διχαστικό λόγο». Δεν θα αφήσουμε το λαό μας να πιστεύει ότι ο φασισμός είναι κόντρα στο σύστημα, δήλωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενοςστη Χρυσή Αυγή.
Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, για αυτό και συνδιαλέγεται και συναντιέται κρυφά στο μέγαρο Μαξίμου, με το σύστημα του κ. Σαμαρά» ανάφερε χαρακτηριστικά. Την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Κυριακή, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ψηφίζουμε για την εθνική μας αξιοπρέπεια, για να τελειώνουν οι κυβερνήσεις των Καννών.
Ο κ. Τσίπρας «τώρα έχει γίνει παπανδρεϊκός, τώρα είναι υπέρ του δημοψηφίσματος, το οποίο, όταν το εξήγγειλε ο κ. Παπανδρέου, το κατήγγειλε με τον πιο σκληρό τρόπο» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.