.Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει ο Ολυμπιακός

 Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει τον Πανιώνιο με 2-0 (11΄ Σάμαρης, 18΄ Σέποβιτς) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να σημειώσει την 21η νίκη στις 23 εφετινές αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας, όπου παραμένει αήττητος, ενώ η χαρά των φίλων του διπλασιάστηκε όταν λίγα λεπτά πριν τη λήξη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης!
Λεβαδειακός-Απόλλων 1-1,

 
Ο Ντάρεν Άμπρoουζ χάρισε σημαντικό βαθμό στον Απόλλωνα στη Λιβαδειά εναντίον του Λεβαδειακού, καθώς στο 89΄ ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Κώτσιος στο 62΄ κι έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ατρόμητος-Καλλονή 2-0
Ακόμη μία νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος στη Σούπερ Λίγκα. Με γκολ των Ιγκλέσιας (43΄) και Καραμάνου (67΄) η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε 2-0 της Καλλονής στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Καλλονή έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 40΄ λόγω αποβολής του Φουρλάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0
Με νίκη συνέχισε ο Πανθρακικός τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους σημείωσε ο Λαδάκης στο 70΄.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.