.Ψάχνουν τον επόμενο

Την ένατη μεταγραφή για τη νέα σεζόν "κυνηγάνε” στην ΑΕΚ που εξετάζει Παπαδόπουλο και Σπυρόπουλο

Τις οκτώ προσθήκες ενόψει της επόμενης σεζόν έχουν φτάσει στην ΑΕΚ μετά και την μεταγραφή του Ντάρκο Ζόριτς και οι άνθρωποι της ομάδες συνεχίζουν στους ίδιους αμείωτους ρυθμούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ένωση βρίσκεται στην αναζήτηση του επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά στην Β' Εθνική με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Ατρομήτου να είναι ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

Μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής διανύει τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα του Περιστερίου ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Super League για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Παράλληλα ο 33χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα όπως αποκαλύπτει η Sportady στο στόχαστρο του δικεφάλου βρίσκεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τον Χουμπ Στέφενς καθώς την εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε 8 αναμετρήσεις. Επαφή από την ΑΕΚ δεν έχει γίνει ακόμα και δεν είναι γνωστό αν θα γίνει και αν ο παίκτης θέλει να παίξει στην Football League.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.