.Πλήθος κόσμου και επωνύμων για το τελευταίο «αντίο» στην Τζένη Βάνου

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί, στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης τη σπουδαία ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 75 της χρόνια την Τετάρτη, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Η ερμηνεύτρια πολλών και μεγάλων επιτυχιών, όπως τα «Χίλιες βραδιές», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», « Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» και πολλά ακόμη, έφυγε από τη ζωή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Για τη ντομπροσύνη της και τον καλό της λόγο, μίλησε η γνωστή ηθοποιός και φίλη τής Τζένης Βάνου, Βάσια Τριφύλλη, η οποία εκφώνησε τον επικήδειο λόγο: «Ήταν η μεγαλύτερη ψυχή που κατέβηκε στη Γη και μας τραγούδησε. Σ' ευχαριστούμε, με τη μοναδική σου φωνή, θα ταξιδεύει ο κόσμος για πάντα».

Παρατεταμένο όμως και δυνατό ήταν το χειροκρότημα του απλού κόσμου που είχε αρχίσει να συρρέει από το πρωί στο κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης, καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ερμηνεύτρια. Με ένα λουλούδι στο χέρι και με δάκρυα στα μάτια έλεγαν πόσο καλός και ανοιχτός άνθρωπος ήταν.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.