.Ενισχύεται ο κρατικός μηχανισμός στην Κεφαλονιά

 Την ανάγκη άμεσης ανταπόκρισης του κράτους στην Κεφαλονιά, που μετράει τις πληγές της μετά τον νέο μεγάλο σεισμό, υπογράμμισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στο νησί, με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ ενισχύσεις έχουν φτάσει από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Σημειώνεται ότι έχουν τεθεί σε ετοιμότητα όλες οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να συνδράμουν το έργο της πολιτικής προστασίας στο νησί. 

Στην Κεφαλονιά οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ενισχυθεί με συνολικά 30 αστυνομικούς από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενώ για την υποστήριξη του έργου των Πυροσβεστικών Δυνάμεων μετέβη σήμερα από την Πάτρα κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, με οκτώ πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα διασωστικό σκύλο.
Στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξενοκράτης» έχουν προχωρήσει επίσης στην αποστολή προσωπικού και μέσων στην Κεφαλονιά, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, όπως επίσης και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, καθώς και εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.