.Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αλλά και η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ είναι οι άμεσοι στόχοι της ηγεσίας του

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στις προσπάθειες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις προσπάθειες, στον τρόπο συγκρότησης και στον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και σε άλλα συναφή θέματα, όλα αυτά, όμως, δεν είναι τα μόνα σημαντικά θέματα στην ατζέντα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όλο αυτό το, τελευταίο, διάστημα ακούστηκαν και γράφηκαν πολλά σχετικά με τις επιδιώξεις διαφόρων παραγόντων και τι σημαίνει, για το ΠΑΣΟΚ, η προσπάθεια που παρακολουθούμε αυτή την περίοδο. Δεν είναι λίγοι όσοι έχουν εκφράσει ανησυχίες για το ενδεχόμενο «διάχυσης» του Κινήματος μέσα στους «58».

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε και σήμερα ,σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών, στο ζήτημα αυτό, τονίζοντας ότι: «το ΠΑΣΟΚ ούτε αυτοδιαλύεται ούτε επιτρέπει σε κανέναν να δείχνει ασέβεια στην ιστορία του, κάτι που έχει επαναλάβει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα».

Για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν στελέχη της Χαρ. Τρικούπη, η προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς είναι ένας μεγάλος στόχος. Εξίσου μεγάλος στόχος, όμως, είναι και η ισχυροποίηση του Κινήματος, το οποίο, σήμερα, εμφανίζει πολύ χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.