.Νέος χρόνος, ίδια λόγια

Αν δεν κάνω λάθος, πριν από τις γιορτές ήταν που είχε ανακοινωθεί ημιεπίσημα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκεκριμενοποίησης των θαυμάτων.... συγνώμη, των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, τις οποίες πρόκειται να αναλάβουν ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του αμέσως μόλις -και, φυσικά, αν- έρθουν στην εξουσία για να σώσουν τη χώρα.

Υπέθετα ότι όλο και κάτι θα είχε ξεκινήσει μέχρι σήμερα, αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα. Ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα της «Αυγής» διάβασα ότι ο Δ. Στρατούλης, ο οποίος ως γνωστόν είναι ο αρμόδιος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ να κοιμάται και να ξυπνάει με το άγχος της ανεργίας και της αναζήτησης λύσεων για την αντιμετώπισή της, δεν έχει να προτείνει τίποτα το ουσιαστικό. Στα ίδια και στα ίδια βλέπω να έχει κολλήσει.

Διαβάστε και πείτε μου αν κάτω λάθος. «Η πρωτοφανής για τη χώρα μας ανεργία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με επικοινωνιακά κόλπα της μνημονιακής κυβέρνησης, παρά μόνο με την ακύρωση των καταστροφικών μνημονίων και την αντικατάστασή τους από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, που μόνο μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί και θέλει, με τη στήριξη του λαού, να εφαρμόσει».

Αυτά λέει ο αρμόδιος να τσακίσει την ανεργία Στρατούλης και δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας πολίτης αυτής της χώρας με σώας τας φρένας που να αισθάνεται ότι μπορεί να προσβλέπει σε καλύτερες μέρες αν και όταν ο χειρισμός του προβλήματος περιέλθει σε αυτόν και στους συνεργάτες του.

Τα πράγματα είναι απλά για όσους δεν θέλουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Οι δήθεν ασχολούμενοι με τον προγραμματικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν να παρουσιάσουν το παραμικρό και επαναλαμβάνουν βαρετά τα όσα επί έναν χρόνο αναμασούν. 

Κάντε τον σταυρό σας να μη χρειαστεί να εφαρμόσουν αυτό που αυτάρεσκα αποκαλούν «αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας», γιατί δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα βρεθούμε μπροστά σε ένα εξίσου φαιδρό βερμπαλιστικό κατασκεύασμα με εκείνα τα φοβερά και τρομερά «Ζάππεια» με τα οποία μας είχαν βομβαρδίσει οι άλλοτε αντιμνημονιακοί νεοδημοκράτες. (Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!)


.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.