Eγκαίνια Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην πόλη του Ζωγράφου



Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό   άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στην πλατεία Αλεξανδρή(Γαρδένια), σε μια βραδιά γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χορευτικά, θέατρο,  εκπλήξεις και πολλά παιδικά χαμόγελα.
 Η βραδιά ξεκίνησε με τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου μας «Βυσσινόκηπος», «Ζωγραφόκηπος», «Αερόστατο», που πλημμύρισαν τη σκηνή με το κέφι και την αισιοδοξία τους. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορευτικά μας μύησαν  στην εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ, οι ήρωες γνωστών παραμυθιών ξεπήδησαν αιφνιδιαστικά μέσα από το πλήθος , στο ευφάνταστο θεατρικό δρώμενο, που οργάνωσε  το θεατρικό εργαστήρι του Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου μας, σε σκηνοθεσία  Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη.
Στη συνέχεια  ο Δήμαρχος της πόλης μας,  κ. Κώστας Καλλίρης  και ο Πρόεδρος του Ν.Π. κ. Γιώργος Γιαννακόπουλος μοίρασαν  ευχές και έδωσαν το έναυσμα για να φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. 

Ποδήλατα είχαν στηθεί στη βάση του δέντρου και οι παρευρισκόμενοι, παιδιά και ενήλικες, με την πεταλιά  τους, φωταγώγησαν το δέντρο και την πόλη, μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού. Η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία του καλλιτέχνη Νίκου Γκάνου, που ενθουσίασε το νεανικό κοινό του, το οποίο στη συνέχεια κατέκλυσε τη σκηνή για να τραγουδήσει, να χορέψει και να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.
  
Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης και ο ανιματέρ Σταύρος Ντάφλος .
 Εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν και το Σαββατοκύριακο, στο  Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη». 

Ο Γιάννης Ψειμάδας και η Νίκη Κάπαρη μας ταξίδεψαν, «Με άρωμα Χριστουγέννων, σε  ελληνικούς παραδοσιακούς μύθους και παραμύθια, συνοδεία ζωντανής μουσικής ,ενώ, η Γιώτα Αλεξάνδρου κατάφερε να  μιλήσει στα παιδιά για τη διαφορετικότητα και τη βία στο σχολείο, μέσα από μία παράσταση κουκλοθεάτρου, βασισμένη στο βιβλίο της, «Οι νταήδες του βυθού και ο Ρομπέν των θαλασσών».

Σας υπενθυμίζουμε ότι τραινάκια,  μάγοι, ταχυδαχτυλουργοί,νεράϊδες, ξωτικά, πάγκοι με ζαχαρωτά, ακόμα και ο ίδιος ο Άι- Βασίλης, αυτοπροσώπως, σας περιμένουν καθημερινά έως 12 Ιανουαρίου 2014, στην πλατεία Αλεξανδρή(Γαρδένια). Παράλληλες εκδηλώσεις  θα γίνονται  στο Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη» και στο Κινηματοθέατρο «ΑΛΕΚΑ» . Θέατρο για παιδιά, αφηγήσεις παραμυθιών,συναυλίες και πολλά διαδραστικά παιχνίδια.

Σαράντα μέρες γιορτής, με καθημερινό πρόγραμμα και πολλές εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο! 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.