.Ευ. Βενιζέλος: Η χώρα δεν θα πάρει νέο δάνειο και άρα δεν θα υπάρχει νέο μνημόνιο

Το χρέος είναι αντιμετωπίσιμο, με πολλούς τρόπους, χωρίς δάνειο, η χώρα δεν θα πάρει νέο δάνειο και άρα δεν θα υπάρχει νέο μνημόνιο, θα υπάρχει, ωστόσο, επιτήρηση, όπως και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία κλπ, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, αργά χθες το βράδυ.

Ο κ. Βενιζέλος, που άσκησε, για μια ακόμα φορά, εντονότατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι έχει άψογες σχέσεις με τον πρωθυπουργό και διαφοροποιήθηκε σε σχέση με το μέγεθος των ευθυνών καθενός στην τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, 

τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι οι ευρωεκλογές είναι δευτερεύουσες εκλογές που δεν θα κρίνουν το μέλλον της κυβέρνησης. Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν θα πάει παθητικά στις ευρωεκλογές. 

Υπάρχουν, ακόμα επτά μήνες, είπε, και κάθε εβδομάδα θα αναλαμβάνεται και μια πρωτοβουλία. Χαρακτήρισε «στρατηγική της ανεκπλήρωτης εφόδου» τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα καταρρεύσει στις ευρωεκλογές.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.