.Υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Τσίπρας

Ένα βήμα πριν από την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος η πρόταση υποστήριξής του στις τάξεις της ευρωομάδας της Αριστεράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ενώ την Τετάρτη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες στην ευρωπαϊκή ένωση.

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι σε «νεκρό» πολιτικό χρόνο, προ μηνών, η επικεφαλής της ευρωομάδας της Αριστεράς και στέλεχος του γερμανικού αριστερού κόμματος, Γκαμπριέλε Τσίμερ, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τα σενάρια ενισχύθηκαν και από το πρόσφατο ταξίδι του κ. Τσίπρα στη Γερμανία και στη συνάντηση που είχε με τον Οσκαρ Λαφοντέν, καθώς το ιστορικό στέλεχος του αριστερού γερμανικού κόμματος μίλησε κολακευτικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «φωτογραφίζοντας» μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.