.Τρίτη νίκη για την Καλλονή

Την τρίτη εφετινή της νίκη και δεύτερη εκτός έδρας πέτυχε η Καλλονή στη Ριζούπολη. Με τέρματα των Μανούσου (53΄), Λεάντρο (66΄) και Μαρσέλο (76΄) η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Πετρόπουλος στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Για την «ελαφρά ταξιαρχία» αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα και πρώτη εντός έδρας μετά το νικηφόρο 2-1 της πρεμιέρας επί του Άρη.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα χάρισε την ισοπαλία στους Κρητικούς, εντός έδρας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ναβάρο στο 36΄ έβαλε μπροστά τους Αρκάδες, ενώ στο 63΄ ο Περογαμβράκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά χάρισε την ισοπαλία, 1-1, στον Πανιώνιο απέναντι στον Πανθρακικό, που είχε προηγηθεί στο 36΄ με τον Ιγκόρ. Οι δύο ομάδες μετά από 4 αγωνιστικές έχουν από 2 ισοπαλίες, με τους γηπεδούχους, τουλάχιστον, να μη φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια ανήμερα της επετείου των 123 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.