."Η Συρία θα γίνει ο τάφος των εισβολέων"

Ο Σύρος πρωθυπουργός Ουάελ αλ Χάλκι προειδοποίησε σήμερα τις δυτικές χώρες ότι η Συρία "θα γίνει ο τάφος των εισβολέων" σε περίπτωση μιας στρατιωτικής επέμβασης.

"Η Συρία θα αιφνιδιάσει τους επιτιθέμενους όπως τους αιφνιδίασε κατά τον (αραβοϊσραηλινό) πόλεμο του Οκτωβρίου (του 1973) και θα γίνει ο τάφος των επιτιθέμενων" υποστήριξε ο Σύρος πρωθυπουργός σε δηλώσεις του, τις οποίες επικαλέστηκε η συριακή κρατική τηλεόραση.

"Οι αποικιοκρατικές τους απειλές δεν θα μας τρομοκρατήσουν λόγω της βούλησης και της αποφασιστικότητας του συριακού λαού, ο οποίος δεν δέχεται να ταπεινωθεί" συνέχισε.

Ο Ουάελ αλ Χάλκι επανέλαβε τη θέση του συριακού καθεστώτος από τότε που κατηγορήθηκε για την επίθεση της 21ης Αυγούστου με χημικά όπλα, ότι οι δυτικές χώρες ψεύδονται αποδίδοντας την επίθεση στις συριακές αρχές, η οποία θα τους προσφέρει το πρόσχημα για ένα πλήγμα.

"Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι οι δυτικές χώρες, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, εφευρίσκουν ψευδή σενάρια και προετοιμάζουν φανταστικά προσχήματα για να επέμβουν στρατιωτικά στην Συρία" μετέδωσε η κρατική συριακή τηλεόραση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.