.Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις συγκέντρωσης τροφίμων...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Καλλίρη και του Αντιδημάρχου Νεότητας Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Καλογιαννάκη.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα και να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου μας προκειμένου να ενισχυθούν άπορες οικογένειες ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 η προσέλευσή του κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας, ήταν χωρίς προηγούμενο.
Το Σαββάτου 20 Απριλίου 2013 πολλοί συνδημότες μας παραβρέθηκαν στην Παιδική παράσταση στο κινηματοθέατρο ΑΛΕΚΑ.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 μαθητές συνοδευόμενοι από τους διευθυντές των σχολείων τους επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προσέφεραν τρόφιμα.
Επιπλέον σημαντικό είναι να αναφερθεί η συνεργασία του Δήμου Ζωγράφου με τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τη VODAFONE και το ΣΚΑΙ.

Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης πραγματοποιήθηκε στη Κινητή παιδιατρική & Οδοντιατρική μονάδα «ΛΗΤΩ» στις 20 & 21 Απριλίου 2013,δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη και οδοντιατρικός έλεγχος.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά :
1.            Τους Διευθυντές κ. Μητρόπουλο Κων/νο ,κ. Καππή Γ.,κ. Αντωναράς Γ., κα Αλεξανδρή Ε. και όλους τους εκπαιδευτικούς.
2.            Τους μαθητές Ξένου Δ., Παπαδημητρίου Β., Ψηλογιαννοπούλου Β. και Κατσιούλη Β., Μυλωνάκη Α., Καζαμιανάκης Χ. και γενικά όλους τους μαθητές που βοήθησαν.
3.            Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου ,5ου Γυμνασίου & Λυκείου και του 4ου&10ου Δημοτικού Σχολείου.
4.            Τους καλλιτέχνες Μπεσίρης Χ., Μπεσίρης Γ., Παρασκευαίδης Θ.,Τσίτος Α., Παναγόπουλο Η. ,Παλίακη Μανάσης, Γκότσης , Ηλίας Καρελλάς και Βαλσάμης -Τοτό ο κλόουν που συμμετείχαν αφιλοκερδώς.
5.            Τους επαγγελματίες.
6.            Τους ιδιώτες και τέλος τους εθελοντές.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.